Støbeharpiks

Elastomere Biresin ® støbeharpikser

Rækken af ​​elastomere Biresin ® PUR-støbeharpikser inkluderer højkvalitets syntetisk harpiks med forskellige shore hårdhedsniveauer (Shore A40 - D70) og mulige anvendelser.

​Elastomere støbeharpikser til støberi modeller

De skrappe elastiske typer, er hovedsageligt bruges til støberi mønster gør. På grund af deres meget høje slidstyrke, de er egnede til langtidsholdbare overfladelag af centrale bokse og match plader.

Elastomere støbeharpikser for forme

​De bløde elastiske typer med meget høj forlængelse kvaliteter anvendes til fremstilling af fleksible forme (svarende til silikone) og støbeemner af de mest forskellige materialer (selv keramik).

De hårde elastiske produkter er egnede til mere høj-resistente forme og formdele samt til slidbestandige overtræk i speciel maskine byggeri.

De hårde elastiske produkter er egnede til mere høj-resistente forme og formdele samt til slidbestandige overtræk i speciel maskine byggeri.

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.