EP- & PU Støbesystemer

Biresin ® EP-og PUR-casting Systems

Det store udvalg af Biresin ® støbeharpikser på basis af epoxy og polyurethan kan anvendes på mange forskellige måder. Biresin ® harpikssystemer er meget modstandsdygtige over for mekaniske eller termiske påvirkninger. Det valgte system afhænger af den pågældende støbe procedure, f.eks masse støbning, bagfyldning eller facecasting.

​EP - støbeharpikser

I overensstemmelse med deres særlige anvendelse, har Biresin ® EP-støbeharpikser en god modstandsdygtighed over for kemiske påvirkninger og / eller slid. De er derfor egnede til hurtig og billig fremstilling af produktionsudstyr såsom skum-, RIM-og vacuumforming forme samt støberi mønstre og metalplade, der værktøjer.

​​

Varmebestandige støbeharpikser

De varmebestandige Biresin ® støbeharpikser tilhører et selvstændigt produkt gruppe. Ifølge produktet og anvendelse den nødvendige varmebestandighed opnås ved efterbehandling eller ved termisk drift. Mulig applikationer vacuumforming forme, sprøjtestøbeforme eller andet produktionsudstyr til højere temperaturer.

PUR - og efterfylde - Casting systemer

Biresin ® PUR-og efterfylde-Casting Systems er egnede først og fremmest for billige løsninger til produktion udstyr i masse støbning eller opfyldning støbning. For meget lys tilbagefyldning EP skum Biresin ® VP680 kan anvendes.

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.