Gelcoat

Biresin ® gelcoat er meget let at anvendelige og specielt formuleret. I overensstemmelse med deres særlige anvendelse, har de den nødvendige modstand mod ydre påvirkninger som mekanisk, termisk eller kemiske påvirkninger. I andre tilfælde spiller det faktum, at de er lette at arbejde med og farven en vigtig rolle.

Biresin ® gelcoats anvendes i konstruktionen af ​​modeller, forme og værktøjer samt i sammensatte programmer.

Laminering og Multipurpose harpikser

​Biresin ® Laminering og Multipurpose harpikser tilbyder meget gode befugtning evne af forstærkende fibre og fyldstoffer. Resultaterne er høj kvalitet laminater med fremragende styrke. Deres lave viskositet muliggør binding af store mængder fyldmaterialer til opfyldning/ stempling. De anvendes også til kobling lag.

Biresin ® Laminering og Multipurpose Resins
En LS L80 L74 l84 L89
Biresin ®

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.