Modelplader designet præcis efter dine behov og ønsker

Er du på udkig efter den rette løsning til dit projekt?

At finde den perfekte modelplade kan være en udfordrende opgave. Med mange leverandører og et bredt udvalg af materialer, kan det være svært at træffe det rigtige valg.

Hos Keramax A/S er her for at hjælpe dig, og vi tilbyder derfor skræddersyede modelplader af højeste kvalitet, designet til at imødekomme dine specifikke behov. 

Du kan finde os i Tølløse ved Holbæk, men uanset om kommer hvor på Sjælland eller i Danmark du kommer fra, så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige modelplader.

Hvorfor skal du vælge os?

Først og fremmest, fordi vi er eksperter i vores felt. Med en lang historie inden for produktionsvirksomhed, leverer vi høj kvalitet og personlig service. Vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og vi går derfor den ekstra mil for at skræddersy vores løsninger, så de passer perfekt til dine krav. Vi forstår også, at kvalitet og pålidelighed er vigtige faktorer, når du vælger en leverandør. Derfor sætter vi en ære i at levere produkter, der opfylder dine højeste forventninger, hver gang.

​Kontakt os og hør mere modelplader her

Når du har brug for høj kvalitet og pålidelige modelplader, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for at drøfte dine behov, og lad os finde den perfekte løsning sammen.

Kontakt os

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.