Brands​

Sika Industri er en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse.

Sika Danmark

Sika Axson Tooling og Composites

I dette område udvikler, fremstiller og markedsføres de nyeste teknologier baseret på polyurethan og epoxy systemer, der anvendes i følgende:

  • Model, Form og værktøj
  • Composites
  • Teknik casting

Det er brands som Biresin og SilkaBlock, der garanterer høj kvalitet - de er gennem mange år kendte hos førende automobilfremstiller, underleverandører og beslægtede industrier over hele verden.

​Sika Tooling & Composites​

Elektrostøbemasee, klæbemidler

WEVO-CHEMIE udvikler, producerer, markedsfører og sælger løsninger til støbning, limning og tætning - hovedsageligt inden for følgende områder:

  • Automotive
  • Elektroniske / Electric

WEVO-Chemie Tyskland​

CASCO is a brand og the Silka Group​

Casco ​er et varemærke fra virksomheder Casco Byglim, der hører under Sika Danmark A/S. Casco har en bred vifte af produkter til byggeindustrien som lim, spartel, fugemasse, monteringslim og meget andet.

casco.dk

CHT - Silicone

Silikoner, Model- og Mould Making, rapid prototyping, Dental Technology, Ekspansionsmuffer og Pad Printing.

CHT - Silicone

Hohnen & Co KG

Hohnen har en meget bred vifte af produkter, som spænder fra værktøjer til smeltning og hældekar, afgratning værktøjer og laboratorium tilbehører samt beskyttelsetøj. Hohnen leverer også alle slags værktøjer til formfremstilling af mønstre, kerne-kasser og chil-forme inkl. de nødvendige grundlæggende materialer.

Hohnen.de

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.