Lim- og Spartelsystemer

Biresin ® Adhesive og Filler Systems

Biresin ® Adhesive og Filler systemer er specielt tilpasset SikaBlock ® boards. Dette angår farve og mekanisk-fysiske egenskaber. Dette resulterer i en lignende adfærd med hensyn til maskinbearbejdelighed og efterfølgende anvendelse i anvendelse.

​Biresin ® Lim

​I udviklingen af lim, lægges der særlig vægt på at opnå en tilstrækkelig høj grad af adhesive styrke og hurtig hærdning.

Biresin ® Filler-systemer

​Den cremede-soft konsistens af fyldstofpartiklerne systemer resulterer i nem anvendelse egenskaber. De er også velegnede til nivellering, reparation og formning af modeller og negativer ud af Biresin ® Tooling harpikser, træ og metal mv for model-, skimmel og værktøj.

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.