Hurtig støbesystemer

Biresin ® Fastcast harpikser

Biresin ® Fastcast harpikser tilbyder høj flydeevne, en hurtig hærdning og dette resulter i hurtig afformning. De er let bearbejdeligt. Den brede vifte af produkter er kendetegnet ved fyldte og ufyldte systemer.

Biresin ® Fastcast Resins

Fyldte Biresin ® Fastcast harpikser

Fyldt Biresin ® Fastcast harpikser er især egnede til fremstilling af fx master-og kerne-modeller og negativer med store dimensioner og er kendetegnet ved lav krympning.

Ikke-udfyldt Biresin ® Fastcast harpikser

De ufyldte Biresin ® Fastcast harpikser anvendes almindeligvis til fremstilling af detaljerede modeller og lister med tynde vægge på grund af deres fremragende flydeevne. De kan imidlertid støbes i tykkere lag ved at tilsætte fyldmaterialer til dem.

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.