RIM-Systemer

Anvendelse:

Hærdende PUR-harpikser til brug i 2-komponent blanding og mixing maskiner til fremstilling af individuelle dele eller seriefremstilling af flere tusinde stykker.

Simulering af materialer i serieproduktionen (som gummi, polyetethylen, polypropylen, ABS, PVC, og andre) i udviklingstrin og som testmodeller for bilindustrien, for husholdningsapperater, for jernbanekøretøjer, i luftfart, båd bygning og for andre tekniske dele. For små dele (<0,1 ltr.) Til store volumenandele (ca. 20 ltr.)

​Anvendelsesområde:

Enkelt montage system med kun to hærdere: Biresin®U5 - hærder til en højere temperaturbestandighed Biresin®G53 - hærder for højere mekaniske egenskaber. Naturlig (colourable) og farvede harpikser.

Biresin®RG51 Fibre og Biresin®RG53 Fibre som fiber fyldte produkter med meget høj slagstyrke og stivhed til specielle formål, f.eks. g.. i bilindustrien.

Kom i kontakt med Keramax A/S

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Keramax A/S​

CVR​: 68391628

Højvangsvej 31, 4340 Tølløse

Telefon: 59 18 58 11

E-mail: jb@keramax.com

Om ​firmaet

​Keramax A/S er ikke bare en distributør, der flytter produkter fra producenter til kunder. Vi har en stor erfaring med og viden om, så vi kan tilbyde dig den perfekte produktløsning indenfor indstøbning af elektronik, limning, forstærkning, tætning, formstøbning og kompositter.