Brands

Sika Industri er en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse.

Sika Danmark

Sika Axson Tooling og Compositets

I dette område udvikler, fremstiller og markedsføres de nyeste kenologier baseret på polyurethan og epoxy systemer, der anvendes i følgende:

  • Model, Form og værktøj
  • Composites
  • Teknik casting

Det er brands som Biresin og SilkaBlock, der garanterer høj kvalitet - de er gennem mange år kendte hos førende automobilfremstiller, underleverandører og beslægtede industrier over hele verden.

​Sika Tooling & Composites​

Elektrostøbemasee, klæbemidler

WEVO-CHEMIE udvikler, producerer, markedsfører og sælger løsninger til støbning, limning og tætning - hovedsageligt inden for følgende områder:

  • Automotive
  • Elektroniske / Electric

WEVO-Chemie Tyskland​

CASCO is a brand og the Silka Group​

Casco ​er et varemærke fra virksomheder Casco Byglim, der hører under Sika Danmark A/S. Casco har en bred vifte af produkter til byggeindustrien som lim, spartel, fugemasse, monteringslim og meget andet.

casco.dk

Alpine Silicone

Silikoner, Model- og Mould Making, rapid prototyping, Dental Technology, Ekspansionsmuffer og Pad Printing.

Alpina-Silicone

Hohman & Co KG

Hohnen har en meget bred vifte af produkter, som spænder fra værktøjer til smeltning og hældekar, kulderystelser og chaplets, tilhører til fræsen og centrale beslutningstagere, afgratning værktøjer og laboratorium tilbehører samt beskyttelse tøj. Hohnen leverer også alle slags værktøjer til fremstilling af mønstre, kerne-kasser og chil-forme inkl. de nødvendige grundlæggende materialer.

Hohnen.de

Keramax A/S       Højvangsvej 27+31       DK-4340 Tølløse       Telefon +45 59 18 58 11 - CVR: 68391628 Kontakt os